Kontakt do prawnika potrzebny - najlepiej KRAKÓW

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Zasados
    Classic
    • 2010
    • 29
    • Octavia III (5E3)
    • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Zamieszczone przez djczas
    sdss, zadzwoń do serwisu i poproś o rozmowe za kierownikiem Januszem Bystrym powiedz że jestes z ocp i opowiedz mu to wszystko
    Chyba musisz Staszku zweryfikować swoją wiedzę - teraz rządzi w serwisie Interauto w Hucie inny jegomość - próbowałem z Panem Januszem załatwić jedną sprawę jakoś na przełomie września/października właśnie na Kocmyrzowskiej - okazało się, ku mojemu zdziwieniu, że już tam nie pracuje - podobno awansował na dyrektora salonu na Jasnogórskiej - czyli może to być któryś z ich nowych salonów Fiat/Opel/Kia ...
  • grzes74
    Ambiente
    • 2009
    • 176
    • Rapid (NH3)

Witam,

Pamiętacie jak w grudniu 2009 pisałem o swojej "przygodzie" z Citroenem C8 i późniejszych perypetiach z Inter Auto?
    Inter Auto koniec końców sprawiło się ok. Ale okazało się że kierownik z Citroena to dzielnicowy z Wadowic/ rejon 3 i wniósł sprawę do sądu.

Jeśli ktoś z Was ma namiary na prawnika który potrafi pomóc obronić się w takiej sprawie będę wdzięczny. Jestem w kontakcie z jedną panią mecenas ale mam wrażenie że kodeks ruchu drogowego i tym podobne wykroczenia to nie jest jej "konik"... Chętnie pogadałbym z kimś bardziej wyspecjalizowanym.
    Jakby co to można przesyłać info na PRIV.

Swoją drogą "biedny dzielnicowy" 28 lat w tym 6 lat w policji i posuwa C8.... fiu fiu...
    pozdrawiam
    Grzes
    polecam :

www.octavia-forum.de
    www.skodacommunity.de
    www.briskoda.net........

Komentarz

Pracuję...